Morci Marci karácsonya

 2010.01.22. 14:48

Morci Marci egy kis faluban lakott az anyukájával és a nagyszüleivel.A házuk egy nagy kertben állt.A kertben örökzöldek álltak,rózsák és más virágok nyíltak.Advent volt,de az idő olyan kellemes mint a tavasz első napjain.Az ablakpárkányon még virágzott a muskátli,a kertben bimbózott a rózsa.Mégis mindenki a télre készülődött és várták a karácsony érkezését.Már csak egy hét volt hátra.Nagymami a konyhában sütött-főzött.Sok volt a dolga,terített asztallal akarta várni a családot.

 

Anya telerakta Marci szekrényét puha,meleg ruhákkal,még új bakancsot is szerzett neki.Vett neki egy szép könyvet is karácsonyra,mert Marci nagyon szerette a meséket.Anya szeretett volna egy kis könyvtárat gyűjteni neki,mert Marci ragaszkodott a kedvenc meséihez,nem akarta visszavinni a kölcsönkönyveket a könyvtárba.Ezért aztán jó sokszor meg kellett hosszabítani a kölcsönzési időt.

 

Marci és anya vásároltak egy kis  fenyőt is,épp csak egy métereset.A fát együtt díszítették fel.Így zajlott a karácsonyi készülődés

Címkék: család gyerek mese írás szeretet

A bejegyzés trackback címe:

https://versmese.blog.hu/api/trackback/id/tr141692798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása